Profiel_CTA_Banner_conversie_strategie_marketing_tgooi_laren_design

Boost je business met Conversiegerichte Marketing en Communicatie

Ontdek de kracht van strategisch design en data-gedreven marketing om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact op en start met converteren!

Ik wil meer info

Ervaring en Expertise die het Verschil Maken

Met meer dan 12 jaar MarCom werkervaring in zowel grote corporate omgevingen, zoals Capgemini en ING Bank, tot kleinere E-Commerce start-ups CrowdyHouse, Roamler en internationale online-hearingaids.com, ben ik, Anne-Claire van Keulen, de oprichter van Desclair. Gebruik mijn kennis en expertise op freelance/Interim basis.
Mijn veelzijdige achtergrond stelt me in staat om een unieke combinatie van Marketing strategie, grafisch design, analytische data-verwerking en communicatie advies te bieden.

Een Holistische Aanpak van de Customer Experience

Bij Desclair begrijp ik als Freelancer dat een succesvolle marketingstrategie verder gaat dan de design en content. Ik richt me op de volledige customer journey.

Hierdoor worden alle facetten van de customer experience (CX) geoptimaliseerd, met als doel het verhogen van de conversieratio (CRO) in elke fase van de marketingfunnel.

Door gebruik te maken van geavanceerde data-analyse en diepgaand inzicht in het gedrag van jouw doelgroep en buyer persona, ontwikkel ik strategieën die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf en branche.

Mijn 12+ jaar ervaring als Marketing en Communicatie specialist,
gecombineerd met mijn vermogen om gegevens te analyseren en te vertalen naar bruikbare inzichten, stelt me in staat om waardevolle bijdragen te leveren aan
de groei van merken en bedrijven. Ik begrijp de cruciale rol van klantgedrag en data in de huidige B2B en B2C omgeving en ben enthousiast om bij te dragen aan
nieuwe inzichten.

Als Webanalist zal ik mijn analytische vaardigheden inzetten om diepgaande inzichten te genereren uit de online analyses. Ik zal niet alleen zorgen voor verbeterde conversiepercentages en Return of Investment (ROI) en gebruikerservaringen, maar ook voor het aanboren van nieuwe automatiseringskansen en het ondersteunen van marketingteams bij het maken van strategische beslissingen.

Mijn betrokkenheid bij zowel interne als externe belanghebbenden, mijn vermogen om anderen te enthousiasmeren en mijn communicatie adviseur ervaring
in stakeholder management maken mij een waardevolle toevoeging binnen een team.

Design, UX/UI-expertise en Conversiegerichte Marketing: Een Unieke Combinatie

Met diepgaande kennis en ervaring in data-analyse, inbound marketing en het gebruik van de nieuwste technologieën en tools, kunnen we jouw bedrijf transformeren met een verbluffende conversieverbetering van maar liefst 200%*. (*Forrester)

example_case_png_marketing_gooi_design_bedrijf_strategie_website_bouwer

Waarom Desclair de Juiste Keuze is

Desclair onderscheidt zich door de combinatie van diverse vaardigheden en expertise die nodig zijn voor een succesvolle marketingtransformatie.

Met mijn Marketing expertise, Communicatie adviseur ervaring en grafische design skills vorm ik de brug in elk project.

Met mijn specialisatie als Webanalist, uitgebreide ervaring met diverse tooling, backends en CMS-platforms, en mijn enthousiasme en communicatieve vaardigheden, kan ik jouw bedrijf begeleiden naar een betere conversie en groei.

Nieuwsgierig naar de diensten die ik bied? Bekijk ze hieronder.

Ik sta klaar om samen met jou succes te behalen. Jij ook? Ontketen jou conversiekracht & start vandaag!